Zoals je ongetwijfeld weet heb ik je al meerdere malen verteld over Arla skyr (kleine letters, spreek uit: skir). Dat is namelijk de allerbeste yoghurt van de wereld en als je het daar mee oneens bent, heb je ongelijk. Want: Arla skyr wint nog steeds de wedstrijd van meest eiwitrijke product in het Nederlandse zuivelschap. En daarom is het voor een verstandige jongen als ik prima voedsel voor ieder moment van de dag (behalve tussen 23 en 7 want dan slaap ik) maar ook voor vrijwel ieder ander.

drankjewel

drankjewel

Ok we weten nu dat Arla skyr de beste yoghurt is (je mag het geen kwark noemen van Arla, heb ik gemerkt) maar nu hebben ze dus ook yoghurtdrankjes mét focus op eiwit en niet zo zoet zodat je ook nog enigszins het idee hebt dat je goed bezig bent en dat ook daadwerkelijk bent. Dus dan heb je nog een reden om gewoon een keer een normaal drankje te kopen.

Nou, en om dat te vieren is er nu (t/m eind november 2017) een Pop-Up Story (nee, geen Store maar een Story) van Arla skyr op Utrecht Centraal. Daar kun je een vlog opnemen en dan een reis naar IJsland winnen als je vlog tof is. En je kunt je skyr bestrooien (Arla noemt het ‘pimpen’) met allemaal toppings.

Echt helemaal hip.

Dus even onthouden: Arla skyr (kleine letters, spreek uit: skir), yoghurt (geen kwark), Pop-Up Story (niet Store), Pimpen (niet bestrooien), Utrecht Centraal, vloggen (niet een filmpje maken) en eiwitrijke zuivel eten want je bent geen klein kind.

En check hier meer info.