Een auto als je er zin in hebt

Meld je anders ff aan voor m’n (wel toffe) nieuwsbrief op zondag

Deze post is een samenwerking met mijn vrienden van Europcar

Ik heb geen auto want ik woon in Amsterdam en als je dan een auto hebt ben je of rijk, of heb je een parkeerplek, of ben je lui of alledrie. Nu kan ik twee van die drie afvinken maar vind ik autobezit nog steeds een slecht idee. Maar soms heb ik wel een auto nodig en dan weet ik even niet wat ik moet.

Ik heb wel een vriendelijke oudere broer met een auto die ik mag lenen (de auto dan) maar die woont op een nauwelijks te bereiken plaats (waar ik dan weer een auto voor nodig heb) en al mijn vrienden in Amsterdam hebben natuurlijk ook geen auto want zij wonen in Amsterdam en voldoen ook niet aan bovengestelde voorwaarden.

Tot zover een best lange inleiding over het al dan niet bezitten van een auto. Maar het is een serieus probleem.

En er is maar één oplossing en dat is Europcar. Die zit gewoon op de Overtoom in het centrum van Amsterdam (en nog op meer plekken trouwens) en daar kun je dan even een intens fijne Range Rover Evoque ophalen om daar mee te gaan toeren. Ik stond (nee, zat) na 2 minuten weer buiten en kon gaan.

Want ik had een druk programma.

Eerst wilde ik naar Noord-West Groningen op bezoek bij Oosterhouw bij grote vriend Wilpret (die jullie kennen van m’n vijfde podcast) en daarna wilde ik mijn jongere broertje in Groningen opzoeken want hij woont daar al drie jaar en ik had z’n huis nog nooit gezien (ja, slechte broer, maar wie gaat er dan ook helemaal in Groningen wonen?) en daarna leek het me een goed idee om ook het festival Trek te gaan bezoeken in Utrecht, want daar was een truffelburger, butter milk fried chicken, een eendenburger en vanilla zero cola (moest nog rijden). Kijk maar.

Saus onderop bovenop, slim

Saus onderop bovenop, slim

Goedgekeurd

Goedgekeurd

IJs na, prima

IJs na, prima

De moraal van dit verhaal is dat autobezit onzinnig is, en als je er één nodig hebt om op avontuur te gaan (bijvoorbeeld naar Groningen, de provincie of de stad of naar een foodfestival in Utrecht) dat je dan prima even zaken kunt doen met Europcar.

Kun je lekker de wijde wereld intrekken in een Range. Of een andere auto, als je dat wil.

Kijk maar even.

En je levert ‘m binnen 2 minuten weer in.

Eet Taart Krijg Een Sixpack

Heb je m’n boek eigenlijk al gelezen?

In Eet Taart Krijg Een Sixpack leer je hoe je een sixpack kunt krijgen terwijl je taart eet en andersom. Mét een interview door Arie Boomsma. En net zulke stomme grapjes als hier.

Bestel nu voor €20,—

Thuisblijven is Duurder

Bespaar honderden euro’s op vliegtickets

Ik ben een boek aan het schrijven over goedkope vliegtickets. Hierin lees je al m’n tips & trucs en als je pre-ordert, neem ik je mee in het schrijfproces. Dan leer je ook nog eens hoe je een boek schrijft en zelf publiceert.

Pre-order

Hey ik heb ook een podcast en ik schreef ook een boek