Blije kipgarantie

Meld je anders ff aan voor m’n (wel toffe) nieuwsbrief op zondag

De winkeljuf keek me een beetje onnozel aan. Ze wist even geen antwoord op mijn vraag.

Heeft u ook eieren zónder ‘Blije Kip Garantie’?

Links een blije kip en rechts een kip die zijn dag niet heeft.

Links een blije kip en rechts een kip die zijn dag niet heeft.

Ik was weer eens verbaasd. Er is kennelijk behoefte aan eieren van blije kippen. Kippen die vreugdevol door het leven gaan. Kippen met emotie. Want je hebt kippen die wat teneergeslagen zijn, bijvoorbeeld als hun sollicitatie niet zo goed ging, je hebt achterdochtige kippen die geen kip vertrouwen en je hebt kippen die zenuwachtig zijn voor bijvoorbeeld een optreden, een examen of ontmoeting met hun schoonouders.

En er zijn dus blije kippen. Als het zowel privé als zakelijk goed gaat. Net promotie gemaakt. Of als ze met het hele gezin een weekend ‘even niets hoeven’. Kippen die genieten van de grote en kleine dingen in het leven.

En je hebt ook kippen die gegarandeerd blij zijn. Dus die na het leggen van een ei éven wordt gevraagd naar hun gemoedstoestand en dan een positief antwoord leveren.

Ja, ik voel me kiplekker

Dat ei krijgt dus een keurmerk. Hoppatee! Blije Kipgarantie. Maar het kan ook anders:

Jaaaaa ik wee nie… Hele nacht wakker gelegen en ik ben vandaag aan helemaal niets toegekomen.

Ja, dan gaat dat ei linea recta de prullenbak in. Of natuurlijk in het bakje waar ik naar op zoek ben: eieren zonder blije kipgarantie.

Zeg nou zelf, er is toch geen kip die daar in gelooft?

Thuisblijven is duurder

Thuisblijven is duurder

Bespaar honderden euro’s op vliegtickets

Ik heb een boek geschreven over goedkope vliegtickets. Hierin lees je al m’n tips & trucs die ik heb toegepast om bijvoorbeeld voor €240,— naar Panama te vliegen, voor €640,— in business class naar Tokio of gratis naar Bali. Retour ja.

Bestel nu

Hey ik heb ook een podcast en ik schreef ook een boek