Boterham met pindakaas

Meld je anders ff aan voor m’n (wel toffe) nieuwsbrief op zondag

Ik zie mezelf als een kruising tussen Oprah Winfrey en Beyoncé. De inspirerende verstand-van-alles-blije-bek van de eerstgenoemde het werkethos en talent van de laatstgenoemde. En natuurlijk omdat we allemaal van Jay-Z houden. In mijn hoofd ben ik de inspirator waar iedere vrouw op de wereld van kan leren. Iemand die in iedere jurk knap lijkt. Door uitstraling en innerlijke kracht. Niet vanwege m’n billen.

Maar de realiteit is dat ik eigenlijk helemaal niemand inspireer. Dat ik alleen loop te zeiken en slechts kan dromen van alle succes van deze powervrouwen. Maar wat ik wél kan is hele goede recepten maken. Zoals dit recept. Voor een boterham met pindakaas.

Ingredienten

  • Boterham
  • Pindakaas

Bereiding

  • Besmeer de boterham met pindakaas

Voedingswaarde

  • 171 kcal
  • 15 gram koolhydraten
  • 3 gram vezels
  • 10 gram vet
  • 6 gram eiwit

Hey ik heb ook een podcast en ik schreef ook een boek