Bugles met kaas en spek

De makers van Bugles vroegen me vorig jaar om een vultip te bedenken, want Bugles chips zien er uit als mini softijshoorntjes en zijn dus gemaakt om te vullen, en ik bedacht witte chocoladepasta en witte chocolade als vulling want ik ben geweldig. Bugles chips met witte chocoladepasta en witte chocolade ook.

Maar nee. Er is nog iets beters. Iets geweldigers. Dat is namelijk spek. Spek met kaas. Spek met kaas met Bugles.

Tijd dus voor een nieuwe video en een nieuwe vultip. Vul je Bugles hoorntjes eens met spek en kaas. Of dip je Bugles. Of smeer. Of roer en prak, als je gewoon een Hollander bent.

Kijk maar even.

Ingrediënten

  • 1 zak naturel Bugles chips
  • 200 gram Gruyèrekaas
  • 4 plakjes cheddarkaas
  • 150 gram gerookt ontbijtspek

Bereiding

  • Verwarm je oven voor op 180 graden
  • Leg de plakken gerookt ontbijtspek op de bakplaat en doe in de oven
  • Rasp de Gruyèrekaas en doe dat in een kommetje met de plakken cheddar óók in de oven
  • Proef de Bugles chips voor
  • Proef de Bugles chips achter
  • Neem het spek uit de oven en snijd het in kleine stukjes
  • Neem ook de gesmolten kaas uit de oven en roer het spek er door
  • Vul, dip, smeer of pak een mes en vork
  • Eet smakelijk
Bugles-met-spek-en-kaas

Ziet er dus zo uit

Oja, check hier voor meer vultips en deel je eigen vultip met #buglesvultip.