Bugles met witte chocolade

Bugles is gemaakt om te vullen want anders zagen de chips er niet uit als kleine puntzakjes. Ik ging dan ook op zoek naar de allerbeste vulling. En dat lukte aardig…

Kijk, roomkaas en Bugles is een match made in heaven. Dat kennen we nou wel. Als je écht een goede vultip wil, dan kies je voor witte chocoladepasta met witte chocolade, en maak je er kleine kaboutermutsjes van.

Wat?

Ja. Geloof mij nou maar.

Ingrediënten

  • Bugles Nacho Cheese
  • Witte chocolade
  • Witte chocoladepasta

Bereiding

  • Terwijl je probeert niet alle Bugles op te eten smelt je in een kommetje de witte chocolade
  • Hetzelfde doe je met de witte chocoladepasta (en daarmee bedoel ik natuurlijk het niet op proberen te eten én het smelten)
  • Pak een plankje en leg daarop een vel bakpapier
  • Als de witte chocolade gesmolten is doe je het in een spuitzak of een plastic zak
  • Knip een piepklein puntje van de spuit- of plastic zak
  • Vul Bugles met de witte chocoladepasta
  • Doop ze daarna in de gesmolten witte chocolade
  • Zet ze even in de koelkast en wacht een uurtje
  • Snack smakelijk!
Ik heb zelfs m'n nagels geknipt voor deze foto

Ik heb zelfs m’n nagels geknipt voor deze foto

Je snapt natuurlijk dat ik heel erg bescheiden een klein tiental Bugles heb gevuld, maar dat komt omdat ik deze vulling even moest testen voor m’n feestje volgende week. En de test is geslaagd. Dus kom je ook?

Check bugles.nl voor deze #Buglesvultip en meer.

Bugles met witte chocolade

Bugles met witte chocolade

Deze post is gesponsord door Bugles.