omg Jelmer de Boer

Mijn blog jelmerdeboer.nl is m’n digitale klaaghoekje en Eet Taart Krijg Een Sixpack is de papieren versie van dit blog. Ik schrijf over allerlei onderwerpen, maar iedereen denkt nog steeds dat ik foodblogger en/of fitfluencer ben. Intussen ben ik echter al 18 maanden achtereen iedere maand buiten Europa dus ik ben ook een reisblogger want ik publiceer hierover.

Een reisblogger met een drone.

Vind je dat nou vet interessant, volg me dan op

  • Facebook voor al m’n nieuwe blogposts
  • Twitter voor willekeurige overpeinzingen
  • Instagram voor vakantiefoto’s, droneshots en chocoladetaarten
  • YouTube voor video’s zonder categorie
  • Snapchat voor een onwillekeurig videodagboek
  • Nomadlist om te zien wanneer ik waar op de wereld ben

Oja en meld je aan voor m’n nieuwsbrief die ik iedere zondag stuur.

Samenwerkingen en sponsorships overleg ik altijd inhoudelijk met m’n manager Ron van 24K Agency. Adfactor kan je vervolgens vertellen wat m’n tarieven zijn.

M’n postadres is Ketelstraat 3, 1021JX in Amsterdam (hier woon ik niet, maar kom er gerust eens op bezoek) maar ik hou niet van spullen, dus vraag me eerst even of ik wil hebben wat je me op wilt sturen. Waarschijnlijk niet.

Ik vind het prima dat je me toevoegt op Facebook, maar ik geef geen random advies via Messenger en ik like ook niet je stukadoorsbedrijf. Heb je interesse in een serieus begeleidingstraject, dan verwijs ik je graag naar Personal Body Plan. Ik geef geen personal training (meer), maar als je vet bekend bent en miljoenen mensen vertelt dat ik je train kun je me wellicht op andere gedachten brengen.

Wil je me wat vragen, kijk dan maar even hoe je me contact. Ik hou niet zo van e-mailen en bellen.