De rest van je leven niet zo raar doen challenge

Meld je anders ff aan voor m’n (wel toffe) nieuwsbrief op zondag

In juni 2014 startte ik de 30 Day Normaal Doen Challenge als reactie op al die rare challenges op internet. Challenges waarin je binnen vier weken geweldige resultaten bereikt als je wezenloos je best doet op iets triviaals. Maar niet heus.

Mijn reactie-challenge was een bescheiden succes. Meer dan 4000 mensen deden mee en toen ik schaamteloos mijn eigen artikelen ging promoten kreeg ik zelfs haatmail. Het begin van m’n internetcelebritystatus.

Veel mensen kunnen dit gebruiken.

Veel mensen kunnen dit gebruiken.

Verder had het niet zoveel waarde.

Ja, op dag 7 mocht je even een break nemen van het normaal doen en kon je gerust RTL Boulevard kijken. Daar waren ze niet zo blij mee bij RTL.

Ik wel.

Die 30 Day Normaal Doen Challenge zijn we allang vergeten, maar de 30 Day Challenges zijn zich als een stel hitsige konijnen blijven voortplanten. Logisch ook. Tegenwoordig heeft iedereen een blog met even saaie onderwerpen en als je niets zelf kunt bedenken kopieer je maar een challenge. Of een winactie. Of allebei. Gegarandeerd likes. Van mensen die nog stommer zijn dan jij.

In 1971 landde er al een robot op Mars en in 2015 doen we nog steeds 30 Day Challenges.

De goed wies kapot.Drents gezegde

Mijn gedachten over de ab challenge.

Mijn gedachten over de ab challenge.

En toen ik vandaag weer een ab challenge voorbij zag komen daalde de temperatuur van mijn hart met veertien graden en groeiden er spontaan grijze krullende oudemannenharen uit m’n voorhoofd. Plotseling begon het buiten batterijvloeistof te regenen, vielen de duiven dood uit de lucht en sloeg in het café om de hoek het bier dood.

Ik weet eventjes niet wat ik er mee moet, behalve dat ik in de foetushouding ga liggen janken onder een lauwwarme douche.

Zullen we gewoon met z’n allen meedoen aan een nieuw evenement? Voor de komende 50 jaar…

De Rest Van Je Leven Niet Zo Raar Doen Challenge op Facebook.

Oke, bedankt.


Ja, beste wijsneus, ook ik heb resultaten bereikt in 4 weken en anderen geholpen in een maand. En ook brood afgeraden. En zuivel afgezworen. En een juicer gekocht. En tarwegras gedronken. En een boek over superfoods gekocht.

Gelukkig groei je daar overheen en kun je met dat laatste prima een haardvuur aansteken.


Oja, ik heb vandaag een video opgenomen waarin ik met een andere dude make-up bespreek.

Groei ik ook wel overheen.

 

Eet Taart Krijg Een Sixpack

Heb je m’n boek eigenlijk al gelezen?

In Eet Taart Krijg Een Sixpack leer je hoe je een sixpack kunt krijgen terwijl je taart eet en andersom. Mét een interview door Arie Boomsma. En net zulke stomme grapjes als hier.

Bestel nu voor €20,—

Hey ik heb ook een podcast en ik schreef ook een boek