Hak zak

Kikkererwten in zak van HAK

Deze post is gesponsord door mijn vrienden van HAK

Ik ben sinds kort ambassadeur van HAK kikkererwten en je hebt inmiddels m’n spreekbeurt over kikkererwten in mijn vorige blogpost over HAK kikkerwerten kunnen lezen. Daar heb je ook kunnen lezen dat kikkererwt eigenlijk staat voor keker-erwt en dat keker eigenlijk erwt betekent en dat kekererwt en kikkererwt dus erwterwt betekent en dat dat raar is.

Maar wel een leuk feitje.

En ook daarom werd ik afgelopen vrijdag door HAK uitgenodigd voor een schoolreisje.

De mensen met wie ik in de bus zat richting een bonenboer afgelopen vrijdag hadden mijn blog kennelijk niet gelezen, want ik was weer het stralende middelpunt van de busreis. Althans, ik kon m’n leuke feitjes weer aan iedereen vertellen.

Wow. Erwterwt. Echt? Wist ik niet joh!

De bus ging naar een plaatsje onder Rotterdam. Daar woonde een boer die bonen teelde. En dat aan ons ging vertellen.

En ik had m’n drone mee dus maakte ik beelden vanuit de lucht. Kijk maar:

Kijk dan

Ik ben die met dat witte T-shirt.

Die boer vertelde ons over bonen en over de bonenoogst en wij mochten een deel van het land afzetten en claimen om een deel van de oogst op te eisen. Top. Komt dus alsnog m’n kant op.

Daarna gingen we naar Las Palmas (helaas niet de stad op de Canarische eilanden maar het restaurant in Rotterdam) waar ik m’n op één na beste tv-kokvriend Herman den Blijker (ken je nog van deze video) nog een high five gaf en afsprak dat we maar weer eens een video moesten maken.

Daar kwamen we er ook achter dat HAK weer allemaal nieuwe producten heeft. Nouja, dezelfde producten maar dan anders bereid en in nieuwe verpakkingen.

En ik als kikkererwtenambassadeur was vooral benieuwd naar de kikkererwtenschotel in stazak. Dat past wel bij me. Omdat ik soms ook een stazak ben.

Kikkererwten in zak van HAK

Kikkererwten in zak van HAK en dan met gehaktballen en couscous

En daarom heb ik dus ook een recept gemaakt. Een recept wat ik weiger uit te schrijven omdat het te simpel is. Daarom heb ik maar een video gemaakt. Die je maar een minuut van je leven kost.

Kijk maar.

Thuisblijven is duurder

Bespaar honderden euro’s op vliegtickets

Ik heb een boek geschreven over goedkope vliegtickets. Hierin lees je al m’n tips & trucs die ik heb toegepast om bijvoorbeeld voor €240,— naar Panama te vliegen, voor €640,— in business class naar Tokio of gratis naar Bali. Retour ja.

Bestel ‘m nu