Hallo ik ben die en die

Oh Hai

Is het iedere dag of elke dag? In ieder geval gaat er geen dag voorbij dat ik niet precies hetzelfde bericht krijg.

Hallo ik ben die en die ik volg je al x lang en zus en zo eet ik op een dag en zo vaak sport ik. Kun je vertellen waarom ik mijn doel niet bereik?

Ja, dat kan ik.

1. Je stuurt een gemiddelde week waarvan je zelf ook wel weet dat het een opgepoetste weergave van de werkelijkheid is, dus:

2. Je liegt (tegen jezelf en tegen mij);

3. Een ideaal gemiddelde (er is niemand die ook maar ooit chocolade of pizza op zo’n overzicht heeft staan) is NIET de manier om je voedingsschema te tonen aan iemand die er wat aan moet doen;

4. Je vertelt alleen hoe vaak je per week beweegt (en dit is natuurlijk een ideaal wat je nooit haalt) en wat voor type activiteit dat is. Over de inhoud, sets, herhalingen, periodisering en progressie lees ik NOOIT iets;

5. Je denkt dat een compleet willekeurige arme blogger je gratis advies gaat geven (terwijl hij dat niet aanbiedt en zelfs uitlegt op zijn website waarom niet en waar je wel moet zijn);

6. Door je (ogenschijnlijk) complete beweeg- en eetregime bij mij te parkeren, haal je de verantwoordelijkheid weg bij jezelf;

7. Je denkt dat het probleem ‘even’ opgelost kan worden (door een willekeurige blogger);

8. Het feit dat er ten minste 7 dingen zijn die je fout doet, is precies de reden waarom het niet lukt. En dat is logisch en goed. Als je precies wist te vragen wat nodig was om te vragen, hoefde je de vraag niet te stellen. Dan was het antwoord het logische gevolg van de vraag. Want alle informatie is er, het is alleen soms verborgen. Dus fijn dat je me mailt. En het enige antwoord wat ik kan geven, en altijd geef, is: Personal Body Plan.

Ik heb het namelijk zelf te druk met me druk maken.

Thuisblijven is duurder

Bespaar honderden euro’s op vliegtickets

Ik heb een boek geschreven over goedkope vliegtickets. Hierin lees je al m’n tips & trucs die ik heb toegepast om bijvoorbeeld voor €240,— naar Panama te vliegen, voor €640,— in business class naar Tokio of gratis naar Bali. Retour ja.

Bestel ‘m nu