Het stomste product ooit

Meld je anders ff aan voor m’n (wel toffe) nieuwsbrief op zondag

Sportdrankjes zijn in de markt gezet voor mensen die topprestaties leveren. Mensen die tekorten creëren en dat moeten aanvullen. Vitaminen, mineralen, water. Maar ook suikers. Daarom zijn wielrenners ook zo blij met die drankjes.

Of met een gewone Coca-Cola op de top van een berg.

De bedenkers van die sportdrankjes (what’s in a name?) hebben volgens mij nooit van tevoren bedacht dat hun belangrijkste doelgroep zou bestaan uit tegen auto’s leunende jongvolwassenen die iets zochten om hun halfwarme broodjes frikandel mee weg te spoelen. Maar de realiteit is wel zo.

Maar ik kan het mis hebben.

Die frikandelbroodgrazers zijn ook niet de meest logische afnemers van suikerrijke drank, die is gemaakt voor mensen die ze écht nodig hebben.

En daarom is de nieuwste aanwinst in de AA-drink familie, de suikervrije variant, ook intens idioot. De belangrijkste eigenschap, in dit geval het aanvullen van suikers in het lichaam, wordt tenietgedaan.

Dat is dus precies hetzelfde als alcoholvrije tequila.

Of een paraplu van krantenpapier.

Suikervrije sportdrankjes kunnen dan misschien goed hydrateren, maar dat kan water ook (leerde ik van IAMAFOODIE), dus deze suikervrije sportdrank lost weer een probleem op wat niet bestaat.

Tenzij het de bedoeling is om de frikandelbroodgrazers te bedienen. Of mij. Als ik zin heb om een smaakvolle drank te drinken zonder calorieën. Dan wel.

Eigenlijk is het gewoon een perfect product.

Leve zoetstoffen!

Thuisblijven is duurder

Thuisblijven is duurder

Bespaar honderden euro’s op vliegtickets

Ik heb een boek geschreven over goedkope vliegtickets. Hierin lees je al m’n tips & trucs die ik heb toegepast om bijvoorbeeld voor €240,— naar Panama te vliegen, voor €640,— in business class naar Tokio of gratis naar Bali. Retour ja.

Bestel nu

Hey ik heb ook een podcast en ik schreef ook een boek