Ik ben fantastisch

Meld je anders ff aan voor m’n (wel toffe) nieuwsbrief op zondag

In mijn vorige artikel schreef ik over het versieren van vrouwen. Nouja, ik nam versieren als vehikel voor het nastreven en bereiken van je doelen. Ik legde uit dat ik vond dat je altijd (eerst) bij jezelf te rade moet gaan wanneer je niet bereikt wat je echt wilt bereiken.

Als het niet lukt, ligt het altijd aan jezelf.

Het omgekeerde is ook waar natuurlijk:

Als het wel lukt, ligt het altijd aan jezelf.

Narcissus kon het ook prima met zichzelf vinden

Narcissus kon het ook prima met zichzelf vinden

En dat is ook belangrijk om te onthouden. Vandaag nog kreeg ik een compliment voor mijn begeleiding omdat iemand flink was afgevallen. Dat is natuurlijk leuk om te horen, maar dat resultaat ligt niet aan mij. Van de 168 uur die er in een week zitten zijn er slechts 2 uren waarin ik direct invloed kan uitoefenen. Dat is 1,2% van de tijd! Het lijkt me daarom een beetje teveel van het goede om met de eer te strijken. Het ligt aan die persoon zelf dat hij is afgevallen, zich fitter voelt en opgewekter is.

Wanneer je je leefstijl aanpast, meer gaat sporten of kiest voor persoonlijke begeleiding is dat natuurlijk je eigen keuze. En dáárom ligt het dus ook aan jezelf wanneer je je doel bereikt. Niet aan de sportschool, niet aan Sonja Bakker en zeker niet aan Jelmer de Boer. Dus ga zelf met de eer strijken, want dat is volkomen terecht:

Wat zie jij er goed uit!

Dankjewel, ik ben fantastisch.

Thuisblijven is duurder

Thuisblijven is duurder

Bespaar honderden euro’s op vliegtickets

Ik ben een boek aan het schrijven over goedkope vliegtickets. Hierin lees je al m’n tips & trucs en als je pre-ordert, neem ik je mee in het schrijfproces. Dan leer je ook nog eens hoe je een boek schrijft en zelf publiceert.

Pre-order

Hey ik heb ook een podcast en ik schreef ook een boek