Ik vind links mooier

Rechts is mooier

Ik werk sinds oktober 2014 bij Personal Body Plan, een bedrijf dat bestaat uit een stelletje (uiterst select) bijeengeraapte mensen met ieder dezelfde passie: zo goed mogelijk er voor zorgen dat zij zelf en iedereen die dat wil de beste versie van zichzelf wordt. En weet je waarom dat zo mooi is? Omdat al die mensen zo godsgruwelijk positief zijn en ze mij er in meeslepen. Kan ik namelijk wel gebruiken. Dat is niet alleen extreem goed voor mij, maar ook voor hen en voor Personal Body Plan.

Happines precedes success.

Veel van mijn Personal Body Plan collega’s zijn coaches en zij helpen deelnemers op weg naar de beste versie van hénzelf. Ik vind dat awesome om te zien. Die drang om mensen te helpen hun doel te bereiken kan ik helaas zelf niet opbrengen. Althans, niet op die manier. Daar ben ik een te zelfingenomen kutvent voor. Daarom ben ik ook geen coach, maar probeer ik door middel van dit soort artikelen wat bij te dragen.

Maar mijn collega’s en ik hebben wel een gemeenschappelijk doel: verbetering. Ver weg van het oude en richting nieuwe uitdagingen. Een richting op zonder onzin, zonder vastgeroeste vreemde gewoonten en zonder ongefundeerde nare uitspraken.

Een goed voorbeeld van een nare uitspraak is die altijd onvermijdelijke ik vind links mooier onder een resultaatfoto.

Daar sta je dan. In je onderbroek.

Hallo Nederland. Aanschouw mijn favoriete onderbroek. Links was het startpunt van mijn proces. Rechts is de huidige situatie die een logisch gevolg is van een gedragsverandering, met behulp van mijn coach. Ziet u ook mijn grijns op die rechterfoto? Dat komt omdat ik er zelf nogal tevreden mee ben. Omdat ik weet dat deze weg de beste weg is die ik ooit heb ingeslagen. En dat ik niet meer terug ga. Ik kan het ook wel vertellen, maar deze foto zegt wat mij betreft wel genoeg.

Ik vind links mooier.

Onvermijdelijk, maar ook best logisch. En gemakkelijk natuurlijk. De veilige keuze van geen verandering. De status waarin alles hetzelfde is en blijft. Zoals ons lichaam eigenlijk ook werkt. Op zoek naar balans.

Ik vind links mooier is hetzelfde als het is wel goed zo en het gaat z’n gangetje.

Anders is niet altijd beter. Dat klopt. Maar de resultaten die wij posten zijn zonder uitzondering resultaten van mensen die daar zelf enorm trots op zijn. Mensen die dat willen laten zien aan hun geliefden, familie, vrienden, Nederland en de rest van de wereld. Mensen die het liefst in je oor zouden willen schreeuwen om het ook eens te proberen.

Onze resultaatfoto’s zijn van mensen die er keihard voor werken, er achter komen wat werkt voor hen, en vervolgens hun levensstijl hebben aangepast.

De uitspraak ik vind links mooier is gewonemensentaal voor dat jij jezelf verbetert wil nog niet zeggen dat ik dat begrijp en dat sluit precies aan bij een van de kernwaarden van Personal Body Plan: doe wat werkt voor jou.

Ik vind links mooier is een uitspraak van iemand die zelf niet wil veranderen. De uitspraak zegt alléén iets over die persoon zelf. Zoals deze post ook alléén iets zegt over mij.

En nu we het toch over mij hebben. Ik vind rechts mooier en ik hoop dat er nog miljoenen rechterfoto’s komen.

#besteversie #teamrechterfoto

Alleen bij deze foto is links inderdaad mooier.

Alleen bij deze foto is links inderdaad mooier.

Thuisblijven is duurder

Bespaar honderden euro’s op vliegtickets

Ik heb een boek geschreven over goedkope vliegtickets. Hierin lees je al m’n tips & trucs die ik heb toegepast om bijvoorbeeld voor €240,— naar Panama te vliegen, voor €640,— in business class naar Tokio of gratis naar Bali. Retour ja.

Bestel ‘m nu


Comment (1)

  1. Danielle

    Heerlijke vent ben je! Zowel links áls rechts!

Comments are closed.