In 2015 wil ik

Meld je anders ff aan voor m’n (wel toffe) nieuwsbrief op zondag

Oke oke ik heb ook goede voornemens. Niet wat betreft gedrag, want ik ben altijd netjes en beschaafd en assertief en inspirerend en een fantastisch voorbeeld voor de jeugd. Maar wat betreft prestaties, uiterlijk en spullen. Die zijn namelijk óók belangrijk. Toch Jelle Derckx?

Dus, in 2015 wil ik:


1. David Beckham zijn

Ik denk dat ik begin met het exact kopiëren van zijn tattoos, inclusief namen van zíjn kinderen. Daarna vet verliezen en vervolgens in een foute veel te grote H&M boxer op de foto.

Of met een boos hoofd een motor aaien.

#DavidBeckham

A photo posted by David Beckham (@beckhamstyle) on


2. Op de foto door Joyce Bongers

Van alle zichzelf onwijs serieus nemende fotografes is Joyce degene die als de Burj Al Arab boven stacaravans uittorent. Sterker nog: Joyce past niet eens in deze categorie. Joyce, help me! Want mijn radiohoofd heeft speciale aandacht nodig. #secretcrush

I wish, I wish…. I was still there ✨ #throwback #leanback #love #colorful #morocco #fes #northafrica A photo posted by Joyce (@joycebongers1989) on


3. Michel Mulder verslaan met box jumps

Michel, ik heb je wel door hoor. Een paar uur na mijn box jump filmpje post je hetzelfde, maar dan uit stand. Stoere baas. Maar game on, vriend. Let’s do this! Jij en ik. Mee naar buiten jonge!

Hou me tegen!

Hoogtesprong tijdens Krachttraining vandaag #teambeslist

A video posted by michel mulder (@muldermichel) on


4. Met Arie Boomsma gymmen

Omdat ik dan een selfie kan maken met als onderschrift ‘Met fans op de foto. #gedoe’ en dan is eindelijk die debiele croissant met Kinder Bueno niet meer m’n populairste foto op Instagram.

Ik kan me z’n hoofd al voorstellen als ie hoort dat ik met ‘m wil gymmen.

In den Viva. Fotografie: @sjoerdgeuke A photo posted by Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) on


5. Een scooter

Omdat ik in f*cking Bos en Lommer woon.

#VWD2014 #vespa #mantova the passenger #vespadogs

A photo posted by Vespa Official (@vespa_official) on


6. Een sixpack dat door m’n shirt prikt, net als bij Dogan Tekin.

Dogan powerlift stiekem alsof hij een Oost-Europese grootgebruiker is en ondertussen poseert hij met zijn blije prodentsmile op Instagramfoto’s. Dogan, ik weet heus wel waarom je zo blij bent. Omdat je sixpack door je shirt heen drukt. Hoe doe je dat? Ik wil dat ook!

A photo posted by D.Tekin (@personal_bodytuning) on  


7. Samen met Timo de Goede het Snack a Jack receptenboek uitbrengen.

Timo eet elke dag Snack a Jacks. Bij z’n ontbijt, in z’n ontbijt, bij de koffie of gewoon als tussendoortje. Koning Snack a Jack is z’n bijnaam. Maar hij heeft meer dan gelijk. Wat een topproduct is het toch. En omdat Snack a Jacks nu 4 (of zijn het er 5?) smaken in z’n assortiment heeft zie ik voldoende mogelijkheden voor het maken van een receptenboek. Timo, doe je mee?


8. Meer bankdrukken dan Guy Droog kan.

Haha, die Guy. Ouwe bankdrukkert. Hij drukte 140kg bij de vorige powerliftmeeting. Terwijl ik daar toch een goede 40kg onder zit. 40 pakken suiker. 27 flessen Cola. Of een flinke anorexiapatiënt. Maar ik ga ‘m volgend jaar inhalen. Want ik ben keihard aan het trainen. Ik word namelijk getraind door niemand minder dan Guy Droog. Ooh crap…

122,5 kg x 5 paused bench press. Mét kutmuziek op de achtergrond. A video posted by Guy Droog (@guy_droog) on


9. Één potje tafeltennis winnen van Tom Barten

Ik snap nog niet helemaal de tafeltenniswereldranglijst bij Personal Body Plan op kantoor, maar als ik afga op overwinningsdansjes en vreugdeuitbarstingen dan vermoed ik dat Tom dit lijstje aanvoert. Ikzelf kan echt totáál niet tafeltennissen en doe het ook nooit, maar die kwibus van een Tom moet ik toch één keer kunnen verslaan dit jaar.

Game on! Let’s do this!

Zoals je ziet heeft Tom een goede topspin.


10. Een nieuwe rugzak want Francien vindt m’n huidige lelijk

Iedere keer als ik met Francien afspreek en ik kom er goed bepakt en bezakt (immers: ik moet iedere dag met m’n laptop spelen én trainen) met mijn HealthCity rugtas aanlopen moet ze lachen.

Daar heb je ‘m weer! Die Jelmer, een beetje te endorsen met z’n aftandse rugtas.Francien Regelink met haar bijdehante bek

Wat Francien niet weet is dat ik HealthCity graag promoot, want: fijn trainen, maar ze heeft gelijk. Het is tijd voor wat nieuws.

Ik denk zelf aan een Spidermantas. Als Spiderman me wil sponsoren tenminste…

Meet #boyslove2run aka my new trainers for the marathon. #bromance @geentroep ❤️@duimomlaag A photo posted by Francien GirlsLove2Run (@girlslove2run) on

Eet Taart Krijg Een Sixpack

Heb je m’n boek eigenlijk al gelezen?

In Eet Taart Krijg Een Sixpack leer je hoe je een sixpack kunt krijgen terwijl je taart eet en andersom. Mét een interview door Arie Boomsma. En net zulke stomme grapjes als hier.

Bestel nu voor €20,—

Hey ik heb ook een podcast en ik schreef ook een boek