McMoron met extra houjebeksaus

McMoron-met-extra-houjebeksaus

Bauke Mollema (u weet wel, die fietsert) zag gisteren een lange rij voor de McDonald’s in het Olympisch Dorp in Rio en tweette dat hij het bizar vond dat de langste rij bij deze ‘ongezonde vreetschuur’ stond.

Wat een demagoog. Wat een onzin.

Topsporter Mollema (met een beetje minder pech goed voor zilver in de laatste Tour) zou toch moeten weten dat een BigMac er niet voor zorgt voor een mindere prestatie (en dat een salade evenmin zorgt voor een gouden plak).

Waarom tweet hij zoiets? Wat is z’n punt? Is hij nou echt zo achterlijk?

De McDonald’s is niet ongezond. Iedere dag drie keer per dag eten bij de McDonald’s misschien wel. En dat doet daar niemand, want het is een Olympisch Dorp en iedereen daar is de beste in z’n sport (behalve Bauke Mollema dan). Die atleten eten dus misschien bij hoge uitzondering McDonald’s. Met z’n allen.

Wat een selectieve verontwaardiging zeg.

Nog geen paar minuten later werd Yuri van Gelder door overblijfmoeder Maurits Hendriks naar huis gestuurd omdat hij, 10 dagen voor z’n volgende wedstrijd, een biertje (of wat meer) had gedronken.

NAAR HUIS GESTUURD. VAN DE OLYMPISCHE SPELEN. OMDAT ‘IE EEN BIERTJE DRONK.

Die man traint zich een ongeluk (anders ben je niet even breed als hoog), kwalificeert zich voor de Spelen (doe ‘m dat ff na), ramt de eerste ronde door en viert dat. En dan?

Bier is ongezond. Naar huis met die knuppel!

Tyf lekker op.

Wat zijn we toch een stelletje achterbakse achterlijke malloten bij elkaar. Lekker met z’n allen net doen alsof we het allemaal zo goed weten.

McDonald’s is ongezond en bier is ongezond. Schande!

Ja, en dat zeg je dan tegen topsporters die meedoen aan de Olympische Spelen. Heb je enig idee hoe stom je dan bent? Zouden die topsporters niet een topprestatie kunnen leveren ondanks die BigMac en ondanks dat biertje?

Zou er misschien een grijs gebied zijn tussen alles verbieden en alles doen wat God verboden heeft?

Ik denk het wel.

Deze dus

Deze dus

Heb er ook een boek over geschreven en dat heet Eet Taart, Krijg Een Sixpack.

Heeft iemand de postadressen van Bauke Mollema en Maurits Hendriks voor me? Dan heb ik een cadeautje voor ze.

Thuisblijven is duurder

Bespaar honderden euro’s op vliegtickets

Ik heb een boek geschreven over goedkope vliegtickets. Hierin lees je al m’n tips & trucs die ik heb toegepast om bijvoorbeeld voor €240,— naar Panama te vliegen, voor €640,— in business class naar Tokio of gratis naar Bali. Retour ja.

Bestel ‘m nu