Milkasoufflés

De allerbeste uitvinding sinds het wiel is de kaassoufflé. Want er is namelijk bijna niets zo lekker als bladerdeeg met gesmolten kaas, en dat is precies wat een kaassoufflé is.

Ik schrijf bewust ‘bijna niets’ want er is iets wat tenminste vier keer zo lekker is: bladerdeeg met Milka chocolade. En dan is een Milkasoufflé eigenlijk alleen maar logisch.

En het is ook nog eens enorm simpel te maken. Lees maar.

Ingrediënten

  • Bladerdeeg
  • Milka chocolade
  • Ei
  • Paneermeel

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 210 graden (en niet op 140 graden)
  • Laat de bladerdeeg even ontdooien
  • Proef de Milka voor
  • Schrijf je bevindingen op in je dagboek
  • Breek genoeg Milka af en plaats op de helft van een plakje bladerdeeg
  • Vouw de plakjes dubbel over de Milka
  • Druk de randjes met een vork aan
  • Smeer een geklutst ei op het deeg
  • Bestrooi met paneermeel
  • Doe de kaassoufflés 15 minuten in de oven
  • Eet voorzichtig want je verbrandt vrijwel zeker je bek
  • Post op Instagram met hashtags #milkasouffles en #geentroep

En ja, het heette eerst een Milkaassoufflé want daar zit het woordje ass in.

Thuisblijven is duurder

Thuisblijven is duurder

Bespaar honderden euro’s op vliegtickets

Ik ben een boek aan het schrijven over goedkope vliegtickets. Hierin lees je al m’n tips & trucs en als je pre-ordert, neem ik je mee in het schrijfproces. Dan leer je ook nog eens hoe je een boek schrijft en zelf publiceert.

Pre-order