Nou moeten jullie even heel goed luisteren

Meld je anders ff aan voor m’n (wel toffe) nieuwsbrief op zondag

Ik was laatst op een verjaardag en ik sprak met een vriendelijke dame. Die dame raadt me regelmatig boeken aan die ik lees en tof vind. Ik volg haar Spotifylijsten en ontdek zo nieuwe muziek. En wat ze ook doet: ze stuurt me recepten door zodat ik op mijn beurt weer mensen kon imponeren haar recepten. En haar Twitteraccount is hilarisch.

Echt een toffe chick. Heel aardig ook.

De dame in kwestie werkt bij een verzekeraar. Toen ze me vorige week tijdens een kopje koffie aanraadde om mijn zakelijke verzekering bij haar werkgever af te sluiten vanwege een aantal goede redenen reageerde ik met:

Vind ik niet meer leuk!Jelmer de Boer

Ik wierp haar een verafschuwde blik toe, verwijderde haar telefoonnummer uit mijn telefoon en liep bij haar weg.

Wat belachelijk! Zomaar dingen te promoten! Wat denkt ze wel?

Is dit bovenstaande echt gebeurd? Nee natuurlijk niet. En dat is niet omdat ik geen toffe dames ken.

Maar ik kreeg wel een aantal berichten van mensen die het niet tof vonden dat ik Personal Body Plan aanraad op mijn website.

Schaamteloze promotie!Debielen

Krijg nou allemaal even de hik zeg. Ik wérk daar. Natuurlijk vind ik het tof en raad ik het aan. Ik ben niet zo iemand die plaatjes post dat ie het kut vindt dat het weer maandag is, dat op woensdag de week weer door midden is en dat het, thank god, weer vrijdag is.

Van de 204 artikelen op mijn website is er geen één gesponsord. Er staan geen advertenties van derden op mijn website en ik schrijf vrijwel iedere dag een stukje waarvan ik vermoed dat je er wat aan hebt. Gratis en voor niets.

En als ik dan iets tof vind, of dat nu Personal Body Plan, Milka, Nutella, Oreo, beebox, een e-kookboek, Jenny, Francien, Anne, bodybuilding, crossfit, Tyler Durden, Lidl, Guy Droog, een met lavendel gevuld oogkussentje, Cola light, Rob Wijnberg, 35% kortingstickers, interessante boeken, dadels, Jelle Derckx, Chivo opleidingen of een zalmbakkende brood met hagelslag etende vriend is, dan benoem ik dat.

Ja, ik raad dingen aan.

Ga jij maar lekker vieren dat het vrijdag is, met je zure bek. Dan ga ik je ondertussen nóg meer toffe dingen aanraden.

Bijvoorbeeld dit artikel op Fit Zonder Fabels van Guy Droog over krachttraining voor vrouwen.

Mijn hoofd als ik comments over reclame lees.

Mijn hoofd als mensen zeggen dat ik reclame maak…

Thuisblijven is duurder

Thuisblijven is duurder

Bespaar honderden euro’s op vliegtickets

Ik ben een boek aan het schrijven over goedkope vliegtickets. Hierin lees je al m’n tips & trucs en als je pre-ordert, neem ik je mee in het schrijfproces. Dan leer je ook nog eens hoe je een boek schrijft en zelf publiceert.

Pre-order

Hey ik heb ook een podcast en ik schreef ook een boek