Pauw en Witteman over gezonde voeding

Meld je anders ff aan voor m’n (wel toffe) nieuwsbrief op zondag

In alle Facebookgroepjes met overenthousiaste gezondheidsgoeroes werd er vooraf vol spanning uitgekeken naar de aflevering van Pauw en Witteman waarin Maarten ‘t Hart (moestuinier), Angela Groothuizen (WeightWatchers praatpop), Midas Dekkers (trol), Hiske Versprille (supersympathieke en aardige Parool smulpaap), Auke Attema (Tarwegrasverkoper), Kris Verburgh (Belg) en Patricia Schutte (Voedingscentrum) aan het woord zouden komen over drie uiteenlopende onderwerpen. Omdat ik vroeg naar bed moest kon ik niet kijken naar Pauw en Witteman over gezonde voeding.

Ik heb de dag erna toch even Uitzending Gemist er bij gepakt. Wat een chaosuitzending. Voor degenen die het nog eens rustig willen nalezen, of het nog niet gezien hebben, zie de samenvatting hier onder.

Pauw en Witteman over gezonde voeding - een transcript

Of check hier het fragment. Wat heeft Jeroen Pauw voor space hoofd dan?

Thuisblijven is duurder

Thuisblijven is duurder

Bespaar honderden euro’s op vliegtickets

Ik ben een boek aan het schrijven over goedkope vliegtickets. Hierin lees je al m’n tips & trucs en als je pre-ordert, neem ik je mee in het schrijfproces. Dan leer je ook nog eens hoe je een boek schrijft en zelf publiceert.

Pre-order

Hey ik heb ook een podcast en ik schreef ook een boek