Hoe word je piloot? ?

Toen ik vroeger jong was wilde ik piloot worden maar tegelijkertijd wilde ik ook wel boswachter, striptekenaar en linksbuiten van Ajax worden. En natuurlijk fitnessblogger en business development & innovation consultant. Dus die laatste twee werd ik.

Maar die fascinatie voor vliegen is altijd blijven bestaan. Niet alleen droom ik tering vaak dat ik kan vliegen, ook heb ik een bovengemiddelde interesse in luchtvaart. Ik sta niet tussen de vliegtuigspotters in Hoofddorp met m’n telelens, maar ik zou wel aardig hoog scoren bij een quiz waarbij luchthavencodes moeten worden gekoppeld aan steden (PIK is Glasgow Prestwick in Schotland en KUT is Kutaisi airport in Georgië). Maar dat even tussendoor.

Ik vind vliegen interessant en wil er van alles over weten. Daarom ging ik met Levi van Kempen podcasten want Levi is tegenwoordig piloot (niet van intens grote Boeings of Airbussen) en kan daar alles over vertellen.

Dus luister m’n podcast vooral op iTunes of Soundcloud. Vind ik leuk.

Thuisblijven is duurder

Thuisblijven is duurder

Bespaar honderden euro’s op vliegtickets

Ik heb een boek geschreven over goedkope vliegtickets. Hierin lees je al m’n tips & trucs die ik heb toegepast om bijvoorbeeld voor €240,— naar Panama te vliegen, voor €640,— in business class naar Tokio of gratis naar Bali. Retour ja.

Bestel nu