Rare oude vrouwen

Ik krijg op Facebook regelmatig vriendschapsverzoeken van rare oude vrouwen. Kennelijk spreek ik die doelgroep aan (de doelgroep die mijn Facebookpagina niet kan vinden, maar mijn persoon wel).

Prima. Ik nader met rasse schreden de 30 en zie zelf ook die rimpels (maar gelukkig weet Furrow for men daar iets op).

Maar ik ben nu nog steeds 29 jaar, draag petjes achterstevoren (want: hiphop) woon met een huisgenoot (want: geen geld), heb geen auto (want: geen geld, en: Amsterdam), ga naar hiphopfeestjes (want: everyday I’m hustlin’) en giechel om kutgrappen (want: kut). Kortom: ik ben een jonge vent. Die jongeventendingen doet. Dus ik heb weinig raakvlakken met op zondag met je drie kinderen en lelijke stinkende ongehoorzame kuthond en het zal me aan mijn reet roesten hoe gezellig het was op vakantiepark De Verdorven Saayheydt. En het boeit me ook geen zak hoe trots je bent op ‘je mannetje’ vanwege z’n 8 kilometer rennen door de modder. Dat kan ik op één been met een blinddoek om. Onder water.

En waar ik ook niet in geïnteresseerd ben, zijn updates over zendmasten die door middel van radiogolven onze gedachten beïnvloeden. Want alléén rare oude vrouwen reageren daar op en liken dat. Alleen rare oude vrouwen geloven die onzin. Net zoals ze ook ongefundeerde updates over superfoods liken en delen met de wereld en in de supermarkt aan elkaar vertellen wat je wel en niet moet eten, terwijl ze daarna naar de Livera gaan om corrigerend ondergoed te kopen.

Wist je dat in lightproducten aspartanen zitten?

Ik meen het: we moeten de wereld beschermen tegen rare oude vrouwen en rare oude vrouwen beschermen tegen de wereld. Rare oude vrouwen vormen een tsunami van hersenloosheid.

Iedere keer als ik iemand hoor praten dat de jeugd te pas en te onpas alles op Facebook gooit en jongeren hun eigen privacy niet respecteren, moet ik lachen. Ja, gelijk hebben ze, maar een nog ergere groep zijn de rare oude vrouwen.

Wie delen irritant ongefundeerde filmpjes over dierenmishandeling die niemand wil zien? Juist. Rare oude vrouwen.

Van wie zijn de reacties op je Facebookupdates die het meest tenenkrommend zijn omdat ze niets met de post te maken hebben? Juist. rare oude vrouwen.

Wie zet er ‘groetjes, tante Ria’ onder een Facebookbericht? Juist. Tante Ria.

Je hoort nooit een onderzoeker in het NOS-journaal melden dat het aantal rare oude vrouwen schrikbarend stijgt. En dat er nu subsidies zijn om de computers van rare oude vrouwen te saboteren.

Rare oude vrouwen zijn de ergste groep onafhankelijk gezamenlijk opererende Facebookgebruikers.

Maar niet zo erg als dit oude wijf die er een stukje over schrijft.

Thuisblijven is duurder

Bespaar honderden euro’s op vliegtickets

Ik heb een boek geschreven over goedkope vliegtickets. Hierin lees je al m’n tips & trucs die ik heb toegepast om bijvoorbeeld voor €240,— naar Panama te vliegen, voor €640,— in business class naar Tokio of gratis naar Bali. Retour ja.

Bestel ‘m nu


Comment (1)

  1. Jelmer, je vergeet er nog een paar; de “ik ben trots op mijn zoon/dochter /kinderen/zus/etc…. ” plaatjes en de post “lekker gepoetst vandaag”. O ja en de “laat dit kaarsje branden” post. ….tenenkrommend. Groetjes van tante Sonja. Ervaringsdeskundige

Comments are closed.