Tijd om dik te worden

Tijd om dik te worden

Ik heb twee e-books met ieder 10 redenen geschreven waarom je nog niet afvalt. De derde is onderweg, maar in het manuscript zit nog steeds niet de allerbekendste reden: het bezit van een klok. Misschien moet er dan maar een vierde boek komen.

Hoe laat is het? Moeten we al eten?

Een vrij frequent gemaakte opmerking. Maar het slaat nergens op. Vroeger wel. Want dan had je moeder namelijk om 12:30 uur je brood klaar staan. Als je dan niet op tijd thuis was kreeg je op je flikker en/of was er geen eten. Ja, en dan werd je dus niet groter.

Nu staan er Kinder Bueno automaten op spoor 5 als je even moet overstappen in Hilversum. Nu is er iedere maandag een collega waarvan je de achternaam niet eens weet jarig en vreet je die intens smerige taart toch op omdat het gratis is. Nu zijn er twee frikandelbroodjes XL in de aanbieding. Vind je het gek dat je dik bent. Misschien dat die klok niet zo belangrijk is en we even na moeten gaan of we wel echt honger hebben.

Het is al zes uur. Zullen we even wat eten?

Nee gast rot op, jij hebt net op die verjaardag vierendertig toastjes met kipkerriesalade gehad en ik heb die beker met zoute sticks in m’n eentje naar binnen zitten drukken.

Ok. Weltrusten.

Thuisblijven is duurder

Bespaar honderden euro’s op vliegtickets

Ik heb een boek geschreven over goedkope vliegtickets. Hierin lees je al m’n tips & trucs die ik heb toegepast om bijvoorbeeld voor €240,— naar Panama te vliegen, voor €640,— in business class naar Tokio of gratis naar Bali. Retour ja.

Bestel ‘m nu