Waarom mannen van Libellelijven houden

Meld je anders ff aan voor m’n (wel toffe) nieuwsbrief op zondag

Ik weet niet of je het al hebt gehoord, maar mannen worden tegenwoordig helemaal hitsig door alle Libellelijven. Ik had nog nooit van dit lichaamstype gehoord totdat mijn huisgenoot er over begon. Hij is er helemaal gek van. Nadat ik de vrouwen die hij aantrekkelijk vindt had geobserveerd, kon ik het lichaamstype aardig typeren. Het Libellelijf is een prima balans tussen een sportschoolabonnement en iets te veel puddingbroodjes.

Ik ga naar yoga, maar ik vind ook dat een dagelijkse lunch met vierendertig muffins en roomboterpizza’s moet kunnen.

Het is geen vrouw die twee bioscoopstoelen nodig heeft, maar ze heeft ook geen sixpack.

Het Libellelijf is een nieuwe trend en studentikoze vrouwen door het hele land gaan er in rap tempo in mee. Lekker niet naar de gym maar wel in competitieverband bier zuipen. Hoewel we allemaal een slank vrouwenlichaam sexy vinden, is er iets wat het Libellelijf meer menselijk, natuurlijk en aantrekkelijk maakt.

Hieronder vind je een aantal redenen waarom mannen helemaal hoteldebotel zijn van Libellelijven:

We zijn er niet door geïntimideerd

Er is maar een aantal dingen erger dan op de foto gaan in je zwembroek. Één daarvan is op de foto gaan met een extreem fitte chick. OMG wat erg! We willen geen vrouw die ons onzeker maakt over ons lichaam. We zijn al onzeker genoeg. We hebben geen perfect vrouwenlichaam naast ons nodig om ons nog meer onzeker te voelen.

We houden ervan de knapste te zijn

Hoewel we ervan houden wanneer mensen zeggen dat we zo leuk zijn samen, staan we toch zelf graag in het middelpunt van de aandacht. We zijn graag slank. Dus hoe groter de vrouw, hoe slanker we lijken en hoe beter we naar voren komen op een foto.

Beter knuffelen

Niemand houdt ervan om te knuffelen met een steen. Of Kristen Stewart. Einde.

Lekker vreten

Het Libellelijf hoeft niet iedere zondag maaltijden voor te bereiden, dus als je twee pizza’s voor de prijs van één wilt bestellen op dinsdag of iedere avond een fles wijn wilt opentrekken dan is het Libellelijf gewoon game. Libellelijven worden niet bang van cheat meals omdat ze alles eten wat los en vast zit. Bij hen is een cheat meal een niet opgegeten maaltijd.

Je weet waar je aan toe bent

Mannen staan er om bekend dat ze, zodra ze een vrouw leren kennen, direct hun toekomst samen voor zich zien. Dus, als de chick waarmee ze daten er al direct uitziet als een kortharige vrouw van 44 zonder ambities, dan zit het direct al goed. We weten waar we aan toe zijn als een meisje op haar 22e al een overgangslijf heeft.

Dus, hier heb je het. Een overzichtelijke lijst waarom mannen helemaal gek zijn van Libellelijven. We vinden Libellelijven sexy. We houden ervan. We willen meer. Dus deze is voor jullie, Libellelijven: hou vol! Vrouwen, blijf lekker in maatje XXL badpak over het strand lopen en naar ons kijken. Want wij kijken net zo hard terug!


Oja, voordat je begint te steigeren (voor zover je dat lukt). Dit is een reactie op dit artikel. Hashtag satire.

 

Hey ik heb ook een podcast en ik schreef ook een boek