Mijn bestbecommentarieerde video is een video waar ik zelf niet in voorkom, maar m’n broertje wel en daarin doet hij me na terwijl hij een burger maakt met Old Amsterdam. Zegt wel genoeg trouwens. Maar ik had het kunnen weten, omdat hij altijd al mijn grappen bedenkt voor alles. En die post ik dan. En dan doe ik net alsof ik grappig ben maar er woont dus een jonge verbeterde versie van mij in Groningen die jullie niet kennen, die mijn Kanye is, als ik mezelf even mag vergelijken met Jay-Z.

Zie:

Old Amsterdam trok een jaar later niet bij hem maar weer bij mij aan de bel. Snapte ik dan weer niet, maar misschien was Groningen net even te ver weg. Snap ik dan weer wel.

Of ik niet op Amersfoort kookt mensen wilde interviewen over wát zij nou echt belangrijk vinden op een burger. En dan net zo lang doorvragen tot ze zeiden dat ze pittige kaas superbelangrijk vonden en dat ik ze dan een Old Burger kon laten proeven zodat Old Amsterdam supergoed uit de verf kwam.

Ja, dat wilde ik wél. Want iedereen die me goed kent weet dat ik heel erg goed ben in sociaal doen en op mensen afstappen. En voor de mensen die me niet zo goed kennen: dat is een grapje.

Maar ik had ook zin in een burger.

Niet in 5 trouwens.

Maar goed, ik sprak dus allerlei mensen en met al die allerlei mensen ging ik een Old Burger proeven en aan het eind van de dag was ik propvol met kaas en burgers en brood en pittige paprikasaus en tomaat en pancetta en is er ook een video.

Kijk maar even: