7 dingen die ook gebeuren als je iedere dag een avocado eet

Avocadeau

Net als ik zit glamour.nl iedere dag op buzzsumo.com. Daar lezen we dan op basis van keywords wat populaire onderwerpen zijn en dan gaan we daar over schrijven. Want ja, dat zorgt voor veel clicks. En clicks zorgen voor lekker veel internetmoneys die we kunnen spenderen aan clicksigaretten en wodka.

Glamour maakt dan bijvoorbeeld een samenvatting van een bijna half miljoen keer gedeeld artikel over avocado. Succes gegarandeerd. Je zou dus zogenaamd iedere dag avocado moeten eten, want: gezondheidsvoordelen. En dat werd heel vaak gedeeld.

Mooi. Dan doe ik het ook.

Hieronder lees je 7 dingen die ook gebeuren als je iedere dag een avocado eet.

1. Je moet dus daadwerkelijk iedere dag een avocado eten

Het punt met iedere dag een avocado eten is dat je iedere dag een avocado moet eten. Dus dat vergt vooral planning en sociaal ongemak. En een flinke voorraad mee op reis. En ongemakkelijk mensen in de trein aankijken als je een avocado leeglepelt.

2. Je duwt iedere dag 250 kcal in je snuit

Als je gewoon volledig willekeurig een avocado per dag bij je dieet drukt, zorgt dat gemiddeld voor ongeveer 250 extra kilocalorieën. Het argument ‘goede vetten’ kun je niet gebruiken als de avocado niet bijvoorbeeld 2 dagelijkse Twix Icecreams vervangt.

3. Je gaat iedereen vertellen dat je avocado eet

Een avocado per dag eten kun je niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Dat moet je aan al je vriendinnen vertellen. En vervolgens beginnen over je huid, je spijsvertering, je bloeddruk en je verbeterde zicht.

4. Je gaat eindelijk geen advocado meer zeggen

Omdat je je gaat verdiepen in je nieuwe aanwinst voor je dieet, kom je er na acht maanden achter dat het niet advocado maar avocado is. Vervolgens ga je je vriendinnen verbeteren en vind je jezelf een hele peer.

5. Je vraagt je opeens iets af

Namelijk waarom er wel pitloze druiven zijn maar geen pitloze avocado’s.

6. Je gaat mensen creatieve verjaardagscadeaus geven.

Ik ga naar de verjaardag van een vegetariër en neem mee…

A photo posted by Jelmer de Boer (@geentroep) on

7. Je wordt knettergek

Als je iedere dag een avocado eet word je hartstikke knettergek omdat het natuurlijk nergens op slaat om iedere dag hetzelfde te eten omdat de wereld niet zwartwit is en je dus ook best met mate wat kunt toevoegen aan je dieet en wat anders kunt verwijderen en zo nu en dan avocado kunt eten in plaats van iedere dag omdat je natuurlijk geen idioot bent, behalve als je het wel doet.

[quote align=”” name=”Glamour”]Jelmer de Boer, hij blijft steeds opduiken en daar hebben wij geen problemen mee.[/quote]