De quasi-nonchalante aardappelpannenkoek

Onlangs was ik op zoek naar quotes van anderen over mij. Op 7 september komt namelijk mijn boek uit en dan is het altijd fijn als je van die ingekorte quotes van belangrijke media kunt plaatsen en dan net kunt doen alsof je awesome bent.

Dus mijn google search was de term ‘jelmer de boer’ min alle resultaten van jelmerdeboer.nl want de meeste complimenten over mezelf staan natuurlijk op m’n eigen website.

Ik kwam er achter dat er toch nog bestwel wat mensen wat over me te vertellen hebben en dat is prima. Dan ben ik kennelijk belangrijk en dat is leuk. Want volgens Maslow ben ik op zoek naar waardering en erkenning.

Maar ik stuitte ook op het tegenovergestelde van waardering. Dat vond ik op het Elle Girl Talk forum.

Op dit forum worden, net als op andere fora, willekeurige dingen besproken. En ik ben één van die willekeurige dingen. En ik moet eerlijk toegeven: het klopt allemaal wat daar wordt beweerd. Kijk maar.

Let’s go.

Linda

Ik heb een enorm quasi-nonchalant hoofd, maar het lijkt me trouwens juist wel handig om eerder een quasi-nonchalant hoofd te zien als je ontspannen iets leest dan een andersoortig hoofd.

Glamour

Ik heb inderdaad van Linda vernomen dat de verkopen wat tegenvielen. Dus ik snap het nu. Maar, knap was ik in de Glamour he?

Tosti

Dit klopt allemaal wel eigenlijk.

Vlog

Dit ook. Mijn vlogs worden echt nauwelijks bekeken. Check maar op YouTroep.tv.

 

Calorieën

Deze comment snap ik eigenlijk niet helemaal. Het beste advies om af te slanken is minder eten. Dus is het jammer dat ik juist minder gewaardeerd word naarmate ik beter advies geef.

Verwijderen

Klootzak klopt en dat ik haatreacties verwijder en mensen blokkeer klopt ook. Misschien is het handig om te vermelden dat ik ook mensen blokkeer die kattenfilmpjes naar me sturen.

Incasseren

Nare gast klopt. Totaal geen humor klopt ook. Incasseren kan ik inderdaad niet. Daarom verwijder ik vervelende reacties en blokkeer ik vervelende reaguurders.

Leuk gevonden

Dit klopt ook. Als ik niet leuk word gevonden, krijg ik geen waardering en dat is volgens Maslow en mij belangrijk. Ik ben inderdaad nergens bekend van en heb inderdaad best veel fun met m’n groupies. Zie verderop.

Snapchat

Snap ik. Ik heb Snapchat al uitgespeeld.

Guy Droog

Klopt. Ik heb eindelijk Guy Droog eens met iets verslagen.

Knap en grappig

Dit is trouwens ook helemaal waar.

Donuts

Nee we hebben het op Snapchat gezet en daarna natuurlijk alles uitgespuugd.

Ok jullie komen allemaal in m’n boek. Groetjes!