Free Green Happiness!

Free Green Happiness

The Green Happiness is misschien wel het meest wanstaltige initiatief ter wereld omdat zo’n beetje alles wat ze promoten of aanraden onzin of onwaar of hun eigen boek en dus ook onzin en onwaar is.

Maar soms is er een uitzondering die de regel bevestigt.

The Green Happiness schreef namelijk een artikel over hoe je Lowlands leuk en gezond kunt ‘overleven’. Alsof je zonder deze tips daar overlijdt. Maar ik snap heus wel wat ze bedoelen. Dat je Lowlands als fijn kunt ervaren en alsnog niet helemaal naar de getver bent op het eind. Dus hoe je een soort win-winsituatie kunt creëren dus.

Daar is pas iets mis mee als er gekke tips worden gegeven. En dat is nauwelijks het geval.

Allereerst wat campingtips: zorg voor een fijn slaapsysteem (luchtbed, kussen en slaapzak) en oordoppen omdat het luidruchtig is. En kom nog even tot rust voordat je gaat slapen, als het kan met een kop thee.

Daar is dus niets mis mee en dat is allemaal prima. En ook best goede tips. Want zonder een normaal slaapsysteem slaap je kut en rust je niet lekker uit en als je niet ontspant voor je gaat slapen kan dat je slaap beïnvloeden.

Knettergoeie tips over douchen en tandenpoetsen. Wanneer het rustig is en hoe je je tanden kunt poetsen zonder water.

Ik dacht bij de meeneemfoodtips dat ik ging lachen, maar ook hier staan best prima tips. Over dat je fruit lang kunt bewaren en dus mee kunt nemen en dat je lekker veel water moet drinken. Dat is überhaupt een dikke tip.

De festivalfoodtips zijn alleen maar vegan tips en slaan dus niet per se ergens op. Ik prefereer een agnostische kijk op diëten. Maar het is wel goed voor de planeet, ofzo.

En de muziektips slaan we natuurlijk over want dat moet iedereen zelf weten.

Dus The Green Happiness heeft eindelijk een keer een artikel geschreven dat een voldoende (6-) scoort.

Alleen jammer dat kamperen thunder kut is en je dat überhaupt niet moet willen.

Maar je kunt natuurlijk ook niet alles goed doen.

En je kunt ook nog steeds geen happiness zeggen zonder penis te zeggen.

Autonomieboek

Kijk maar even

Op dit moment schrijf ik het boek Autonomie en dat komt in 2019 uit. Wil je meelezen terwijl ik het schrijf en op de hoogte blijven van het schrijfproces en daarna ook een boek krijgen over autonomie? Dat kan.

Pre-order het boek hier


Eet taart krijg een sixpack

Liever geen dieetboek lezen?

In dit boek, zonder recepten en trainingsschema’s, leer je vooral nadenken en jezelf serieus nemen. En dat hardlopen helemaal niet handig is.

Check het boek hier