Ga alleen reizen

Ga alleen reizen

Liesbeth Rasker heeft het blog bagtoreality.com en ik vind dat een leuk blog. Maar ik weet niet zo goed waarom. En daarom dacht ik dat het een goed idee was om Liesbeth uit te nodigen voor m’n podcast zodat ze dat zelf kon gaan uitleggen. En tegelijkertijd ook aan de wereld duidelijk kan maken wat ze vindt en denkt en vooral ook waarom.

En het mooie was dat ik er achter kwam, toen ik ons gesprek terug luisterde, dat Liesbeth prima past bij de titel van m’n podcast: Ik Weet Het Ook Niet. De twijfel over wat haar beweegt is mooi, en volgens mij ook typerend voor heel veel mensen.

Dat leidde dus naar bagtoreality.com, het feit dat Liesbeth het meest wordt geëndorsed voor Magazines op Linkedin en dit gesprek. Luister maar even op iTunes of Soundcloud en check hieronder de show notes.

https://soundcloud.com/iwhon/005-liesbeth

Ga op reis, als het even kan in je eentje.

Oja:

Whatsappgesprek