Ga alleen reizen

Ga alleen reizen

Liesbeth Rasker heeft het blog bagtoreality.com en ik vind dat een leuk blog. Maar ik weet niet zo goed waarom. En daarom dacht ik dat het een goed idee was om Liesbeth uit te nodigen voor m’n podcast zodat ze dat zelf kon gaan uitleggen. En tegelijkertijd ook aan de wereld duidelijk kan maken wat ze vindt en denkt en vooral ook waarom.

En het mooie was dat ik er achter kwam, toen ik ons gesprek terug luisterde, dat Liesbeth prima past bij de titel van m’n podcast: Ik Weet Het Ook Niet. De twijfel over wat haar beweegt is mooi, en volgens mij ook typerend voor heel veel mensen.

Dat leidde dus naar bagtoreality.com, het feit dat Liesbeth het meest wordt geëndorsed voor Magazines op Linkedin en dit gesprek. Luister maar even op iTunes of Soundcloud en check hieronder de show notes.

Ga op reis, als het even kan in je eentje.

Oja:

Whatsappgesprek

Thuisblijven is duurder

Bijna gratis de wereld rondvliegen?

Ik reisde drie jaar lang de wereld rond en betaalde daar zo weinig mogelijk voor. En toen schreef ik dit boek. Dus nu kan jij het ook.

Check het boek hier


Autonomie

Kijk maar even

Op dit moment schrijf ik het boek Autonomie over autonomie (ha) en dat komt in 2019 uit. Wil je meelezen terwijl ik het schrijf en op de hoogte blijven van het schrijfproces en daarna ook een boek krijgen over autonomie? Dat kan.

Pre-order het boek hier