Gemakkelijk, snel en goedkoop

Mens Huilt

Alleen al door het gebruik van deze drie woorden in de titel van deze blogpost weet ik dat er nu veel meer bezoekers dan normaal op mijn website zijn. Bedankt. Het is de beste manier om aandacht te trekken.

Dus laat ik je niet teleurstellen.

Alles wat te mooi lijkt om waar te zijn, is ook te mooi om waar te zijn.

Ik wil je uitleggen dat er niets in de fitnessindustrie gemakkelijk, snel en goedkoop is. Niets.

Ja, scoren met pretentieuze gekopieerde kutartikelen over salades met biologische vijgen die je huid doen stralen en zogenaamd van een slappe zondagochtendgrafkop plotseling een Disneyprincessengezicht maken.

De reden waarom dit soort blogs je aandacht trekken is omdat er iedere dag volledig onzinnige (maar zeer aansprekende) oplossingen voor jouw niet-bestaande problemen worden geboden.

Snel klaar voor de zomer: Een wasbord in 3 weken

4 manieren om snel buikvet te verliezen (Reden 3 zal je verbazen)

Geen budget? Krachttraining zonder gym

6 vetverbrandende groene smoothierecepten met superveel avocado

Ja dat spreekt aan.

Ha! Dát is net wat voor mij! Ik faal namelijk al mijn gehele volwassen leven op dit gebied want ik heb geen ruggengraat en ik denk dat alle feestjes zonder mij helemaal niet leuk zijn, dus ik bezoek ze allemaal en zuip me vervolgens klem en ik eet pizza’s om de kater te boven te komen en ik eet en post Nutellapannenkoeken want het interesseert me geen reet maar ik doe wel detoxkuren omdat ik eigenlijk ongelukkig ben en zoek naar een snelle oplossing voor een structureel probleem.

Daarom zijn die blogs succesvol.

Krijg lekker jeuk tussen je schouderbladen zeg.

Ik kan je verzekeren: Om er uit te gaan zien zoals je er uit wil zien (in mijn geval: David Beckham, in jouw geval: Kayla Ietszinnigs), zul je moeten investeren.

Met comfort. Met tijd. Met geld. Met een ruggengraat. Het liefst met alle vier.

Alle verandering kost tijd en dan is het ook nog eens de vraag of je je moet focussen op het einddoel (nee) of op het proces (ja). Pas dán boek je progressie.

Zullen we vanaf nu afspreken dat er niets op de wereld bestaat wat tegelijk gemakkelijk, snel en goedkoop is?

Behalve ik dan.