Wat ik van The Green Happiness vind

The Green Happiness

Ik schrijf deze post alleen maar omdat jullie op alles klikken waar ‘The Green Happiness’ in staat maar jullie ook van me verwachten dat ik er een mening over heb.

Dat heb ik. Twee meningen zelfs.

De eerste mening is dat je happiness niet kunt zeggen zonder penis te zeggen en daarmee filter ik direct alle mensen die mij bij aanvang van dit stuk nog serieus namen.

Doe dat vooral niet. Zoals je The Green Happiness ook niet serieus moet nemen.

Dit was trouwens niet eens een mening maar een kinderachtig grapje.

M’n eerste echte mening over The Green Happiness heb ik al sinds 2 januari 2015 en dat komt door een zogenaamde suikervrije taart gemaakt door The Green Happiness die (ik heb het even nagerekend) maar liefst 572 gram koolhydraten (= suiker) bevat.

Toen ik schreef dat suikervrij eten (nog steeds) voor debielen was, bedoelde ik onder andere deze taart, de bedenkers en de mensen die deze taart om het zogenaamde suikervrije eigenschap zouden willen gaan maken of daadwerkelijk hebben gemaakt.

Je bent een debiel.

Sindsdien heb ik The Green Happiness niet echt meer serieus genomen en staan mijn artikelen over suikervrije debielen nogal hoog in de Google zoekresultaten en ga ik elke avond met een glimlach slapen omdat ik die dag weer wat mensen heb gefrustreerd die zochten op ‘suikervrij’ en vervolgens op mijn website lazen dat ze een debiel waren.

Wat een loser is die jelmerdeboer.nl

Goals.

Hiske Versprille vond dat je trendy diëten nooit kunt verslaan met feiten en dat is precies helemaal onwaar.

Alle trendy diëten worden namelijk verslagen met feiten. Anders was Sonja Bakker nu president van de Wereld, was Jesse van der Velde Minister-President en Ralph Moorman prins van Mars.

Wie zegt u?

Juist.

En we zijn nog steeds met z’n allen fucking dik.

Maar bullshitdiëten worden altijd verslagen door feiten. Het duurt misschien even omdat het Voedingscentrum suffe mensen aan tafel zet op tv, omdat Liesbeth Oerlemans zo’n grappig kapsel heeft en niet naar Ibiza op vakantie gaat of omdat Rob van Berkel fucking Rob van Berkel is.

Maar bullshitdiëten houden nooit stand.

Behalve misschien de volledige acceptatie van het gerecht hutspot.

Trendy diëten werken niet en daarom houdt niemand ze vol en daarom houdt het dieet het op den duur zelf niet vol.

The Green Happiness is the next best zeepbel (waarschijnlijk wel zonder parfum en parabenen) na Sonja Bakker maar hoe langer die bullshit aanhoudt, hoe sneller die bel barst.

En intussen is de volgende bullshitdieetgoeroe alweer opgestaan.

Mag jij raden wie dat is.