Twee senior fitgirls

Guy Droog podcast

Zoals je heel misschien weet, heb ik een podcast en sinds ik daar mee ben gestart stond horloginfluencer / geurtrepreneur / fitgirl / healthblogger Guy Droog op mijn verlanglijstje om te interviewen. Maar vanwege al deze genoemde activiteiten duurde het even voordat hij te gast was. Te gast ja, maar eigenlijk moest ik hiervoor helemaal naar Rotterdam reizen om hem thuis te komen interviewen, terwijl een hond me aan het aflebberen was.

Maar al met al was het gesprek de moeite van het luisteren waard. Want zo vaak hoor je twee fantastische mensen niet met elkaar praten. Dus daarom kun je ook beter dit luisteren op iTunes of Soundcloud.

Autonomie

Kijk maar even

Op dit moment schrijf ik het boek Autonomie over autonomie (ha) en dat komt in 2019 uit. Wil je meelezen terwijl ik het schrijf en op de hoogte blijven van het schrijfproces en daarna ook een boek krijgen over autonomie? Dat kan.

Pre-order het boek hier


Eet Taart Krijg Een Sixpack

Liever geen dieetboek lezen?

In dit boek, zonder recepten en trainingsschema’s, leer je vooral nadenken en jezelf serieus nemen. En dat hardlopen helemaal niet handig is.

Check het boek hier