Mijn mening over Fajah Lourens

Mijn mening over Fajah

Ik heb een boek geschreven dat Eet Taart Krijg Een Sixpack heet. Kan zijn dat je het ontgaan is, maar dat is niet erg want ze zijn nog op voorraad.

Het meeste heb je de afgelopen jaren ook al kunnen lezen of zien of ervaren op m’n blog, Instagram, Facebook, Twitter of Snapchat.

En toen vorige week m’n boek werd gelanceerd, dacht ik niet dat er opeens allemaal media wat van me wilden weten. Bijvoorbeeld omdat ik geen lekker wijf ben en ook geen acteur met een plotselinge interesse ín en verstand ván het vakgebied.

Grotendeels ook omdat m’n boek eigenlijk vol met nuances staat en ik niet voor de camera van een tv-programma kan verschijnen voor een quootje van vier woorden met een mening.

Eerlijk gezegd heb ik geen quootje van vier woorden met een mening.

En toen allerlei media me gingen bellen, werd ik een beetje onzeker omdat ik geen belangrijk quootje van vier woorden en een mening heb. Nu konden mensen natuurlijk helemaal niet zo snel en simpel mogelijk snappen hoe ze een sixpack moeten krijgen!

Maar dat is dus precies waarom ik het boek heb geschreven.

En daarom heb ik natuurlijk óók geen praktische tips die voor álle luisteraars relevant zijn. Niemand wil horen dat ik m’n boek net zo goed ‘Kijk maar even’, ‘Dat hangt er van af’ of ‘Het is voor iedereen anders’ zou kunnen heten.

In déze camera graag even een quootje van vier woorden met een mening over Fajah Lourens.

Nee. Ga eerst maar even alle eerste letters van de zinnen in dit artikel lezen en vraag dan maar wat over m’n eigen boek.